vers van de pers

01.02.2013

DocDev vertaalt en schrijft technische documentatie en gebruikersdocumentatie voor Finnova.

Lees verder ...

01.04.2012

DocDev schrijft interne technische documentatie voor het SCC SENT messaging team van BNPParibasFortis.

Lees verder...

01.06.2011

DocDev (her)schrijft en vertaalt de DLW website in het Frans en het Engels.

Lees verder...

03.01.2011

Het contract van DocDev bij Belgacom wordt met 3 maand verlengd.

Lees verder...

docdev-logo

For all your e-doc solutions.

Projecten

Hieronder volgt een overzicht van de projecten waarbij DocDev betrokken is.

Finnova

DocDev vertaalt en schrijft technische documentatie en gebruikersdocumentatie voor Finnova, een internationale bankware-ontwikkelaar met maatschappelijke zetel in Zwitserland, die naar het Verre Oosten wenst uit te breiden.

Finnova LogoFinnova legt zich voornamelijk toe op de ontwikkeling en de vermarkting van zijn modulaire banksoftware. Al meer dan 100 banken hebben voor Finnova's standaardoplossing gekozen. Finnova's financiële software ondersteunt de klanten in hun dagelijkse professionele bezigheden ten volle. De klanten kunnen bovendien genieten van een hele reeks van diensten die worden aangeboden door Finnova's werknemers en service partners. Voor meer informatie aangaande Finnova, klik hier.

BNP Paribas Fortis

DocDev schrijft interne technische documentatie voor het SCC SENT team. Het SCC SENT team bouwt een ééngemaakt mail routing systeem voor zowel MS Exchange als Lotus Notes dat binnenkort als totaaloplossing zal worden voorgesteld voor de hele BNP Paribas Fortis-groep.

BNPParibasFortis LogoBNP Paribas Fortis, de tweede grootste bank van Europa, biedt op de markt een totaalpakket van financiële diensten aan particuliere en zakelijke klanten, vermogende particulieren, corporate klanten, publieke en financiële instellingen. Voor meer informatie aangaande BNP ParibasFortis, klik hier.

www.Dlw.be

DocDev (her)schrijft de inhoud van de DLW website in het Gen7 CMS, en vertaalt de website met een CAT-tool in het Frans en het Engels.

DLW LogoDLW Engineering is een Belgisch studiebureau dat zich bezig houdt met de automatisering van wegsignalisatie. Het ontwikkelt een GIS-gestuurd softwarepakket om verkeerssignalisatie te beheren op een digitale kaart, een een GIS-gestuurd softwarepakket om wegmarkeringen te beheren op een digitale kaart, en een tekenpakket om niet-standaard signalisatie te ontwerpen volgens de officiële richtlijnen. Voor meer informatie aangaande DLW Engineering, klik hier.

Belgacom

DocDev herschrijft en actualiseert de FAQ-sectie van de support site van Belgacom in drie talen: Engels, Frans en Nederlands. Correctere, helderder en beter georganiseerde "frequently asked questions" zorgen voor een grotere klanttevredenheid en een vlottere afhandeling van support-vragen.

Belgacom LogoDe Belgacom Groep is de belangrijkste Belgische leverancier van geÔntegreerde telecommunicatiediensten. De Belgacom Groep biedt een complete 'quadruple play'-oplossing aan die vaste en mobiele telefonie, internet en televisie combineert. De Groep speelt feilloos in op de verwachtingen van zijn klanten en gebruikt de nieuwste spitstechnologieŽn om op hun toekomstige behoeften te anticiperen. De Belgacom Groep helpt tevens de digitale kloof te dichten door het gebruik van elektronische diensten aan te moedigen en een brede waaier van vernieuwende applicaties op de markt te brengen. Voor meer informatie aangaande Belgacom, klik hier.

SD Worx

DocDev werkt bij SD Worx aan de update van de HR en Payroll gebruikershandleidingen, de vertaling van beide toepassingen, en het beheer van de uitbestede vertaalprojecten van de documentatie.

SD Worx LogoSD Worx is een bedrijf dat HR-gerelateeerde diensten en producten aanbiedt op het vlak van de tewerkstelling van personeel. SD Worx kan u helpen met diensten en consultancy, opleiding, onderzoek, audits, en software-oplossingen op het terrein van personeel & organisatie, fiscaliteit, juridisch advies en loonadministratie. Voor meer informatie aangaande SD Worx, klik hier.

DLW Engineering

DocDev werkt bij DLW aan de ontwikkeling van de SIMaD-, de RoMaS- en de VSDesign gebruikershandleidingen, de vertaling van de toepassingen, het beheer van de uitbestede vertaalprojecten van de documentatie, het maken van opleidingsvideo's, het bijschaven van de GUI en het testen van de toepassingen.

example graphicDLW Engineering is een Belgisch studiebureau dat zich bezig houdt met de automatisering van wegsignalisatie. Het ontwikkelt een GIS-gestuurd softwarepakket om verkeerssignalisatie te beheren op een digitale kaart, een een GIS-gestuurd softwarepakket om wegmarkeringen te beheren op een digitale kaart, en een tekenpakket om niet-standaard signalisatie te ontwerpen volgens de officiële richtlijnen. Voor meer informatie aangaande DLW Engineering, klik hier.

SIMaD

SIMaD integreert hun ontwerpsoftware VSDesign voor richtingssignalisatie en een flexibele bibliotheek van politieborden met een GIS-toepassing. Deze combinatie geeft de gebruiker de nodige instrumenten in handen om op een eenvoudige, gebruikersvriendelijke en correcte manier opstellingen van verkeersborden samen te stellen, te beheren, te verplaatsen of te verwijderen.

Alle relevante data worden per opstelpunt in een externe databank opgeslagen en zijn dus permanent beschikbaar voor opvraging en verdere analyse. De ontworpen opstellingen worden rechtstreeks in de GIS-toepassing geplaatst en alle relevante gegevens zijn rechtstreeks gekoppeld aan de opstelling in de GIS-toepassing, en zijn dus te allen tijde met één muisklik opvraagbaar vanuit een digitale kaart.

VSDesign

Richtingssignalisatie die coherent is en van goede kwaliteit is van groot belang voor vlot verkeer en voor de veiligheid op onze wegen. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing waarmee u goede en coherente signalisatie kunt ontwerpen, dan bent is VSDesign de juiste keuze voor u.

Met VSDesign kunt u richtingssignalisatie ontwerpen volgens de voorschriften van de Algemene omzendbrief nopens de wegsignalisatie. De verregaande integratie van deze voorschriften in de software vergemakkelijkt het tekenwerk van verkeerssignalisatie aanzienlijk.

Met VSDesign kunt u uw ontwerpen perfect uniform houden, wat de herkenbaarheid van verkeersborden enorm te goede komt. Zo ontstaat er minder verwarring bij de weggebruiker en worden gevaarlijke verkeerssituaties vermeden, wat de algemene verkeersveiligheid ten goede komt.

RoMaS

Net als een duidelijke en overzichtelijke verkeerssignalisatie bijdraagt tot een grotere verkeersveiligheid, dragen duidelijke wegmarkeringen bij tot een betere verkeersorganisatie, en dus ook tot een grotere verkeersveiligheid.

RoMaS is een onmisbaar instrument voor al wie betrokken is bij verkeersorganisatie en al wie betrokken is bij het herinrichten van verkeersinfrastructuur zoals kruispunten. RoMaS biedt een waaier van mogelijkheden om uw wegmarkeringen te beheren en aan te brengen volgens de richtlijnen terzake.

Vertaling

DocDev vertaalt voor de auto-industrie in opdracht een van Belgiës grootste vertaalbureaus.

Overtuigd? Neem onmiddellijk contact op.