vers van de pers

01.02.2013

DocDev vertaalt en schrijft technische documentatie en gebruikersdocumentatie voor Finnova.

Lees verder ...

01.04.2012

DocDev schrijft interne technische documentatie voor het SCC SENT messaging team van BNPParibasFortis.

Lees verder...

01.06.2011

DocDev (her)schrijft en vertaalt de DLW website in het Frans en het Engels.

Lees verder...

03.01.2011

Het contract van DocDev bij Belgacom wordt met 3 maand verlengd.

Lees verder...

docdev-logo

For all your e-doc solutions.

copywriting

Als u op zoek bent naar een professional die wervende teksten kan schrijven om mensen te overtuigen van uw product of dienst, bent u bij ons aan het goede adres. Wij schrijven met plezier de teksten voor uw website of de marketingdocumentatie van uw product of dienst.

Om uw product of dienst beter te leren kennen en om ons een idee te vormen van wat u precies wenst te bereiken, komen wij met u praten en werken wij samen met u een communicatieplan uit dat stipuleert wat precies de bedoeling is van de communcatie.

Overtuigd? Neem onmiddellijk contact op.

revisie

Sommige bedrijven staan erop om hun communicatie zelf te schrijven. Ze maken dan medewerkers vrij om de teksten te schrijven.

Vaak worden deze teksten geschreven door de man/vrouw die het best onderlegd is in het product of dienst, de technicus of vakspecialist terzake, maar deze manier van werken resulteert zelden in goede teksten.

Het probleem met deze teksten is dat ze vaak geschreven zijn om alle informatie te bevatten over het product of de dienst, veeleer dan om te doen wat een tekst hoort te doen: communicatie tot stand brengen.

Vaak gaan deze teksten ook voorbij aan de vraag voor welk publiek ze geschreven zijn. Ieder doelpubliek vergt zijn eigen, specifieke aanpak. Er bestaat geen one-size-fits-all voor communicatie.

Om een tekst te laten “werken” is het van belang dat hij structureel, inhoudelijk en taalkundig in orde is. Doorom biedt DocDev u de service van revisie. De prijzen voor revisie zijn altijd op uurbasis, en verschillen per soort revisie.

DocDev onderscheidt twee soorten revisie:

  1. Taalkundige revisie: revisie van spelling en grammatica
  2. Volledige revisie: taalkundige revisie + inhoudelijke revisie van logica en stijl

Vooraleer wij een opdracht aanvaarden, zijn wij zo vrij te vragen om eerst de tekst eens te mogen inschatten qua werklast.

Overtuigd? Neem onmiddellijk contact op.